A new office warehouse facility at 1 Stonehill Drive, Wiri has recently been completed. The full precast complex is designed on a corner site with three vehicle crossings, including a drive-through yard to discipline truck movements. This area is protected by a cantilevered canopy to allow all-weather truck loading and container devanning. The modern building has raked black oxide exposed aggregate concrete feature panels, matt black joinery, and dark grey high-performance glazing, with a natural cedar feature panel to soften the overall aesthetic. 


The 200m2 office space combines 2 large meeting rooms/office, with a large open plan area and a tiled cafeteria that opens into a sunny outdoor space overlooking the Puhinui Reserve. The building will prove itself extremely functional for any prospective tenant or buyer.


Euroclass commenced on site early November 2016 and construction proceeded rapidly over the following months with practical completion being achieved on 31 March 2017.

Back to case studies